ČOKO TUNEL S BROSKYŇAMI
Potrebujeme:
4 žĺtka
80 g cukor kryštálový
1 cukor vanilkový
1 bal. puding prášok Dr.Oetker čokoládový
4 bielka
Krém:
500 ml smotana na šľahanie
2 bal. prášok Dr.Oetker Crém Olé bez varenia kokosový
4 PL sirupová voda
Broskyne
Postup:
Žĺtka s cukrom a vanilkovým cukrom vymiešame. Primiešame pudingový prášok a opatrne zapracujeme sneh z bielkov. Prelejeme na plech vystlaný papierom na pečenie (30×30).
Pečieme na 180 st. 10 minút.
Do dobre uzatvárateľnej nádoby dáme všetko na krém. Poriadne zatrepeme.
Z plátu po dĺžke odkrojíme pás so šírkou formy na srnčí chrbát. Zvyšnou väčšou časťou plátu formu vyložíme. Naplníme ½ krému. Na krém uložíme broskyne, natrieme druhú polovicu krému a zakryjeme pásom odkrojeného cesta. Necháme stuhnúť v chladničke.